Красива практична упаковка цінується покупцями та виробниками. Підкладка для харчових продуктів використовується частіше інших пакувальних матеріалів через просту конструкцію, низьку собівартість. Вироби полегшують роботу підприємств:
- супермаркетів;
- м'ясних цехів;
- птахофабрик;
- фастфудів;
- точок продажу вуличної їжі;
- кондитерських фабрик;
- закладів громадського харчування з їжею навинос.
Зверху лотки закривають харчовою плівкою, яка демонструє асортимент та стан продукції. Плівка надійно утримує продукти в тарі, захищає їх від пилу, вологи, механічних впливів.
Навіщо потрібна харчова підкладка
Одноразова тара використовується для заморожених та охолоджених напівфабрикатів, м'яса, риби, птиці. Лотки зручні для порційного зберігання овочів, фруктів, грибів, свіжої зелені, горіхів, яєць. У супермаркетах у ємності укладають м'ясні, ковбасні, сирні нарізки. Тара широко використовується для промислового та домашнього заморожування готових страв, окремих продуктів, заготовок.
Власникам магазинів можна купити харчові підкладки для зручного фасування товарів. Кондитерські вироби вигідно брати великими ящиками, щоби розкладати порційно по лотках. На кожну упаковку наклеюють наклейку з ціною та вагою, полегшуючи вибір для покупців.
Тара використовується для не продуктових товарів – електроніки, іграшки і т.д. На точках продажу фаст-фуду ємності замінюють посуд. Лотки випускають прямокутної форми, різних розмірів, об'єму та висоти бортиків. Іноді додають відкидну кришку, що полегшує перенесення та зберігання гарячих готових страв.
Переваги лотків харчової підкладки з пінополістиролу
Тару для продуктів виготовляють із спіненого пінополістиролу. Вибір матеріалу зумовлений критеріями:
- незначна вага полегшує транспортування товару;
- стійкість до високих температур дозволяє розігрівати в мікрохвильовій печі або фасувати гарячі готові страви;
- гнучкість та міцність зберігає упаковку цілою при падінні, ударах;
- термостійкість дає заморожувати у лотках напівфабрикати, м'ясні, рибні продукти, овочі з ягодами.
Підкладки для харчових продуктів не деформуються при нагріванні або заморожуванні, тому часто використовуються у закладах громадського харчування. Одноразові підкладки не виділяють запаху чи шкідливих речовин і пропускають їх ззовні, тому вважаються безпечними контакту з їжею. Матеріал легко утилізується, сприяючи збереженню екології.
Підкладка пінополістирол вбирає незначну кількість вологи. Для фасування заморожених м'ясних виробів рекомендують стелити на дно спеціальні серветки, що поглинають. Вони вберуть зайву вологу, зберігаючи товарний вигляд продукту.
Де можна купити харчову підкладку в Україні
Інтернет-магазин «Хозка» пропонує пакувальну тару для підприємств харчової промисловості, супермаркетів та магазинів. На сайті представлені харчові підкладки різних кольорів, розмірів, густини. Консультанти підберуть ємності, враховуючи тип товарів, що випускаються.
Ціна не включає комісій чи витрат на посередників, заощаджуючи бюджет покупців. Зареєстрованим користувачам автоматично нараховується знижка на всі товари, представлені у магазині. Для покупок оптом діє бонусна система. В особистому кабінеті є акційні пропозиції, знижки.
На сайті можна замовити безкоштовну адресну доставку по Києву та передмісті для покупок на суму від 1500 грн. Приймається готівковий та безготівковий розрахунок. Доставка товарів здійснюється по всій території України.